Online grijskaartcorrectie: 1-april-kikker-in-je-bil

Vorige week kondigden wij in onze nieuwsbrief de interactieve online grijskaartcorrectie aan om voor eens en altijd van uw kleur- en lichtbalansproblemen af te zijn. Vanaf zondagochtend werden we aangenaam verrast door de vele inzendingen die binnen stroomden. Grijskaarten in alle kleurtonen passeerden de revue.

En nu met de billen bloot: we zouden willen dat de online digitale grijskaartcorrectie mogelijk is, maar helaas. Een aantal van u had direct door dat het om een goed voorbereide 1 april grap ging. Daarentegen bezorgde ons bericht bij het overgrote deel van u een haleluja-moment. Eerlijk is eerlijk, wat heeft u ons laten lachen.

We beseffen dat we ons imago als serieuze partner behoorlijk te grabbel hebben gegooid. Gelukkig hebben we weer een heel jaar om het goed te maken. Wij willen iedereen bedanken die de nieuwe technologie serieus heeft bekeken. Wij hopen dat u er net als wij hartelijk om kunt lachen.

PetaPixel publiceert een overzicht van leuke April Fools in de fotobranche. Ook Photofacts heeft een overzicht van 1 april grappen. Kent u een grap die er nog niet bij staat? Laat het Photofacts weten.